Selecteer een pagina

Over the First Connection

“Leer de behoeftes van uw klanten kennen met Live Chat”

Wie zijn wij?

The First Connection is een jong bedrijf dat staat voor open, persoonlijk en ondersteunend. Het bedrijf is opgericht door Rick, Martin en Lisa. Zij zijn op een bijeenkomst in gesprek geraakt en kwamen erachter dat ze alle drie ervaring hebben met het voeren van Live Chat, het implementeren van Live Chat en de achterliggende systemen. Daarnaast heeft Rick drie jaar lang de functie van sales executive bekleed bij een groot softwarebedrijf die Live Chat ontwikkelde, en kwam bij bedrijven over de vloer als DeltaLloyd, Waterbedrijf Groningen en VGZ.

Met de gedachte ‘ samen sta je sterker’ zijn we The First Connection begonnen. Daarnaast leren wij elke dag ontzettend veel van elkaar. 

Wij zijn van mening dat veel organisaties het klantcontact in dit digitaal tijdperk niet optimaal benutten en er nog heel veel kansen liggen om te groeien, wij dragen graag bij aan uw groei.

live chat met the first connection

Wat maakt ons anders dan de rest?

Eerlijk en transparant

Wij houden van een open communicatie en als iets niet werkt geven we dat eerlijk toe. Daarnaast staan wij uiteraard open voor feedback.

Bouwen voor en met de klant

Om tot een zo goed mogelijke dienst te komen bouwen wij samen met jullie aan een zo goed mogelijke businesscase. Samen kom je tot een optimale dienstverlening.

Geweldige support

Wij zitten altijd voor u klaar om mee te denken met uw doelstellingen. Alleen dan zorg je voor een betere klanttevredenheid en kwalitatief betere leads.

Plan een belafspraak!

Bent u benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Analyseer je website samen met onze medewerkers en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen! Meestal bellen we binnen een uur!

9 + 10 =

Verhoog je omzet

Verbeter je klantenservice

Ontdek de wensen van je klant