Selecteer een pagina

Onze diensten

“Verhoog de klanttevredenheid en conversie op uw website”

Onze Live Chat totaal service

Veel ondernemers zijn druk en hebben geen tijd om zelf met hun klanten te chatten. Echter, zijn ze wel nieuwsgierig naar wat er leeft bij hun klanten. The First Connection biedt voor u de oplossing. Wij bemannen uw chat en zorgen ervoor dat uw verkopen groeien en belangrijke informatie bij u terecht komt!

Live Chat uitbesteden

Besteed u Live Chat uit aan The First Connection en kom er achter wat er nou daadwerkelijk speelt bij uw website bezoeker. 

Laagdrempelig en anoniem

De kracht van Live Chat is de anonimiteit en laagdrempeligheid. Wij vragen geen informatie van de bezoeker voor de chat. Nee dit doen wij pas tijdens de chat.

Minder Telefonie

Doordat veel eerste en tweedelijns vragen worden opgevangen komt er minder telefonie binnen. Meet dit aan de hand van een A/B test.

Extra services zonder wachtrij

Uw website bezoeker hoeft niet meer in een telefonische wachtrij te zitten of te wachten op een mail, maar krijgt gelijk antwoord op zijn of haar vraag. 

Meer leads

Door het gesprek aan te gaan met de website bezoeker wordt er informatie achterhaald. Deze informatie is goud waard voor uw organisatie.

Tijdens en buiten kantoor uren

Wij zijn online wanneer u dat wilt. De meeste website bezoekers zitten op uw website in de avonden en in het weekend. Die kan en mag u niet laten lopen.

Pro-actief chatten

Nodig de website bezoeker uit en vraag of je kan helpen. Vergelijk het met het fysieke contact in de kledingwinkel. Samen wordt er bepaald wie er wordt uitgenodigd.

Voordelig

Doordat wij de focus hebben op Live Chat kunnen wij meerdere chats tegelijk doen voor meerdere organisaties. Dit is voordeliger dan het laten uitvoeren door eigen personeel.

Gekwalificeerd personeel

Al onze medewerkers hebben het branchecertificaat van de klantenservice federatie. Dit houdt in dat ze inhoudelijk zijn getoetst op het voeren van chats en een meerwaarde zijn voor uw organisatie.

Monitoring Agents

Onze chat agents worden continu gemonitord. Op deze manier weten we zeker dat we de kwaliteit van de dienstverlening kunnen waarborgen.

Kennisbank

Doordat wij gebruiken maken van een kennisbank kunnen onze chat agents kwalitatief goede antwoorden geven. Dit zorgt voor kwalitatief hoge chatsessies.

AVG

Alle data van de chats worden opgeslagen binnen een beveiligde database binnen Europa. Ook tekenen wij met elke nieuwe klant een geheimhoudigsovereenkomst en verstrekken wij geen data aan derden

Plan een belafspraak!

Praat met onze experts en ontdek de mogelijkheden voor jouw website!

14 + 10 =

Verhoog je omzet

Verbeter je klantenservice

Ontdek de wensen van je klant