Chat with us, powered by LiveChat
ONZE DIENSTEN
Wij zorgen dat u altijd en overal de beste service biedt

Live chat

Besteed uw Live Chat uit aan The First Connection en kom erachter wat er daadwerkelijk speelt bij uw website bezoekers. Goede service, warme leads.

mailbeheer

Bespaar tijd en verhoog uw productiviteit met onze professionele e-mail beheerdienst. U kunt het beheer van uw inbox aan ons overlaten.

Social messaging

Met onze dienst voor het uitbesteden van social messaging hoeft u zich geen zorgen te maken over het missen van belangrijke klant berichten.

Whatsapp Business

Door het uitbesteden van uw zakelijke WhatsApp-communicatie aan ons team van professionals, kunt u de kwaliteit van uw klantenservice verbeteren.

Live chat
Live chat

Creëer interactie met uw websitebezoeker en leer daardoor de behoefte kennen van uw klant. Weet wat er speelt en verbeter de informatievoorziening op uw website.

Support

Verruim de bereikbaarheid van uw organisatie naar 7 dagen in de week, van s'ochtends tot 's avonds met echte mensen en verhoog uw niveau van klantenservice. Uw website bezoeker hoeft nooit meer in de wachtrij te staan of op reactie te wachten maar krijgt gelijk antwoord op zijn of haar vraag. Met het direct opvangen van eerste en tweedelijns vragen vermindert u direct de inkomende telefonie en mail.

Leadgen

De kracht van Live Chat is de anonimiteit en laagdrempeligheid. Wij vragen geen informatie van de bezoeker voor de chat. Hierdoor voelt een bezoeker zich vrij om elke vraag te stellen. Vanuit deze basis achterhalen wij de relevante klantinformatie.

Recruitment

Creëer interactie met uw websitebezoeker en leer daardoor de behoefte kennen van uw klant. Weet wat er speelt en verbeter de informatievoorziening op uw website.

e-mail
E-mailbeheer

Bespaar tijd en verhoog uw productiviteit met onze professionele e-mail beheerdienst. U kunt het beheer van uw inbox aan ons overlaten. Ons ervaren team filtert en reageert op alle veelvoorkomende inkomende e-mails. Hiermee zorgen wij ervoor dat enkel relevante e-mails binnenkomen bij u of op de daarvoor bestemde afdeling.

Social
Social messaging

Wij begrijpen het belang van een snelle en effectieve communicatie met uw klanten. Met onze dienst voor het uitbesteden van social messaging hoeft u zich geen zorgen te maken over het missen van belangrijke klant berichten. Wij monitoren al uw kanalen voortdurend, zodat uw klanten altijd tijdig een reactie ontvangen.

Whatsapp
Whatsapp Business

Het uitbesteden van Business WhatsApp kan bijdragen aan de groei en ontwikkeling van uw bedrijf. Door het uitbesteden van uw zakelijke WhatsApp-communicatie aan ons team van professionals, kunt u de kwaliteit van uw klantenservice verbeteren. Biedt een uitstekende klantenservice met onze dienst voor het uitbesteden van Business WhatsApp.